Bericht versturen

Waarom daar zulk een grote verschil in de prijs van de emmer van het douanegraafwerktuig één is

March 25, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom daar zulk een grote verschil in de prijs van de emmer van het douanegraafwerktuig één is

De de de emmer, tanden, en wortels van het douanegraafwerktuig zijn verbruiksgoederen; wanneer vele werkgevers emmers kiezen, omdat zij niet de vakmanschap en productieinsider van de emmerindustrie begrijpen, nemen zij ernstig vaak de prijs vermijden bedriegend. De goede goederen zijn niet goedkoop; de goedkope goederen zijn geen goede degenen! Nadat u het vakmanschap en het proces en materialen van emmer het maken begrijpt; Ik hoop dit artikel u een kleine hulp kan geven om een goede emmer te kopen.

 

de emmer van het douanegraafwerktuig

 

Eerst en vooral die, introduceren wij de materialen worden gebruikt om de emmer van het materiaal te maken. Volgens de marktprijs van staal; van het gewicht, kunt u de werkelijke kosten van een emmer ruwweg schatten!

Onder hen, zijn beïnvloeden de belangrijkste factoren die de kosten van de emmer van het douanegraafwerktuig de volgende:

 

1. Materiaal en dikte van snedeplaat: de goedkope plaat van de emmermond kiest vaak goedkope 45 staalplaat of de plaat van het schrootstaal, plaat kiest de van middelmatige kwaliteit van de emmermond vaak de plaat van het mangaanstaal of Q345A/B-de plaat, plaat de van uitstekende kwaliteit van de emmermond kiest Q345E of over het algemeen Q460 of hardox-500. De mondplaat is niet zo dik mogelijk. Een zware emmer van het douanegraafwerktuig zal de lading van het graafwerktuig verhogen; verhogingsbrandstofverbruik. De mondplaat van een gemeenschappelijk 20 tongraafwerktuig is over het algemeen 40 mm dik, en het is best om 50 mm dik niet te overschrijden.

 

2. Het materiaal en de dikte van de bodem dragen plaat. Voor vele emmers, heeft de dikte van de rugplank kosten van minstens 20%. Het verschil in materiaal zal de prijs beïnvloeden; het verschil in dikte zal de prijs van het buigende proces beïnvloeden; of zal de spanningshulp wordt gedaan de prijs van arbeid beïnvloeden.

 

de emmer van het douanegraafwerktuig

 

3. Merkselectie van emmertanden en emmerhielen. De de emmerhiel van het douanegraafwerktuig is grootste voor consumptie geschikt voor een emmer; het merk van de tandwortel, de emmertand, en het zijblad kan over 10% van de emmerprijs beïnvloeden; de beste die emmertand in China is de diamant door Ningbo Huntley Lingfeng, tanden wordt geproduceerd van de Diamant de vijfsterrendieemmer en de tandhouders, met vele kleine die fabrieken worden vergeleken, de prijs van emmertanden van schrootstaal worden gegoten verschilt door 30-40%; (de rode tandhouder in het beeld is hierboven de de tandhouder van de diamant vijfsterrenemmer).

 

4. Het materiaal van het emmeroor de kwaliteit van het materiaal van het emmeroor bepaalt direct de gebruikstijd van de recentere emmer; de prijs van een emmeroor met goede kwaliteit en gewone materialen is over dubbel.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)