Bericht versturen

Hoe te om het roterende graafwerktuig grijp te installeren vast?

January 27, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om het roterende graafwerktuig grijp te installeren vast?

1. Gelieve te kiezen correct uw model en het roterende graafwerktuig grijpt, strijkt greep, en steengreep vast die uw baanvereisten, zodat zo niet aanpassen incorrect om efficiency verkiezen te beïnvloeden.

 

2. Alvorens de machine te installeren, te bevestigen gelieve of de diverse grootte de grootte van uw graafwerktuig aanpast, en dan kunt u het roterende graafwerktuig aansluiten vastgrijpt met het graafwerktuig.

 

roterende het graafwerktuig grijpt vast

 

3. Hydraulische pijpleidingsinstallatie

(1) bevestig het voordieeind van de voorarm van de pijproute door het roterende graafwerktuig wordt gebruikt bij het begin vastgrijpen, verlaten de bewegingsmarge, en binden het stevig met de voorarm en het grote wapen van het graafwerktuig.

(2) selecteer een redelijke positie voor de dubbele klep om met het graafwerktuig te verbinden, en maak de logboek grabber pijpleiding aan het, en de olie vast binnen en uit wordt geleid uit van de extra klep van het graafwerktuig om het vast te maken.

 

4. Proefkringsinstallatie

(1) kies een redelijke positie in de cabine om de voetklep te bevestigen.

(2) verbind de inham en afzetolie van de voetklep aan de proefolie. Er zijn twee die oliehavens op de kant van de voetklep worden getrokken, hogere is de terugkeerolie en lagere is de olieopname.

(3) de controle van signaalolie vereist drie pendelkleppen om de reserveklep tegelijkertijd te controleren.

 

5. Na installatie, te controleren gelieve de verbindingen opnieuw van elke pijpleiding. Als er geen losheid of verkeerde verbinding zijn, kunt u een testlooppas beginnen.

 

roterende het graafwerktuig grijpt vast

 

6. Na de aanvang van de auto, luister aan of de motor abnormaal is. Als er zwarte rook of holding de auto zijn, te controleren gelieve of de oliekring verkeerd wordt verbonden.

 

7. Het gebruik van het roterende graafwerktuig grijpt vast: De roterende assemblage van houten zou grabber voor het eerst moeten met smeervet worden gevuld, en dan eens elke verschuiving worden opnieuw gevuld om de levensduur van de roterende assemblage uit te breiden. Het product is strikt belemmerd van overbelastend en hevig effect.

 
 
Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)