Bericht versturen

Hoe te om de juiste sany graafwerktuigemmer te kiezen?

April 23, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Hoe te om de juiste sany graafwerktuigemmer te kiezen?

Vele exploitanten weten het hoe te om geen geschikte sany graafwerktuigemmer te kiezen. Me maak niet ongerust. Daarna, zal Huitong, als emmerfabrikant, u een inleiding geven.

 

01. Standaardemmer

Het werk van de modderoplossing van de rivierlift en de rioleringssloot en de heropfrissing van de tekening van het vliegtuigontwerp, de algemene kleiuitgraving en het zand, grond, grintlading en andere lichte werkomgevingen, de het werkefficiency zijn hoog, en de standaardgraafwerktuigemmer kan worden geselecteerd.

 

sany graafwerktuigemmer

 

02. Dik gemaakte Emmer

Opgravende harde die grond, grond met zachtere rotsen wordt bevlekt, en tuff rotslading. De bouwwerfschade is vrij sterk, zodat moet u een graafwerktuig verkiezen om de sany graafwerktuigemmer dik te maken.

 

sany graafwerktuigemmer

 

03. Rotsemmer

De uitgraving van grint, grint, grond met hardere rotsen, sub-harde rotsen, doorstond rotsen en andere lastbouwprojecten. Het natuurlijke milieu moet de plakken van uitstekende kwaliteit, kuilslijtage, en treksterkte kiezen. Geschikt rots-type sany graafwerktuigemmer.

 

sany graafwerktuigemmer

 

04. Mijnemmer

Harde rots, het laden van ijzererts na techniek het vernietigen en andere zware verrichtingen. Het natuurlijke milieu van het bouwproject is duidelijk. Als de eisen ten aanzien van de emmer hoger zijn, is het noodzakelijk om een versterkte versterkingsplaat bij de bodem te kiezen, die sterke slijtageweerstand heeft. Mijn-type emmer met het sterke vermogen van de kuildefensie.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)