Bericht versturen

Waarom uw voorzijden van het graafwerktuig lange bereik hoge brandstof verbruikt

December 13, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Waarom uw voorzijden van het graafwerktuig lange bereik hoge brandstof verbruikt

Wij geloven iedereen het zeggen heeft gehoord, „Kopen van een auto is gemakkelijker om een auto“ te handhaven, omdat nadat wij een auto kopen, diverse uitgaven komen. Naast de verzekering die elk jaar moet worden betaald, is er onderhoud en het bijtanken, zodat is het moeilijk voor iedereen om een auto te handhaven. Het zelfde is waar voor de voorzijden van het graafwerktuig lange bereik, vooral de kwestie van olieprijzen, die onlangs zijn toegenomen. Voor vele autoeigenaars, is het werkelijk een hoofdpijn, zodat vele mensen zich niet kunnen veroorloven om voor het gas te betalen.

 

voorzijden van het graafwerktuig de lange bereik

 

Aangezien een gewone auto zodat veel brandstof besteedt, is het brandstofverbruik van de voorzijden van het graafwerktuig lange bereik unimaginable. De groot-verplaatsingsmotor zal brullen zodra het begint. Zo zijn er om het even wat die deze grote machines kan bewaren? De olie, drukt onze bedrijfskosten? Natuurlijk zijn er! Als wij brandstof willen besparen, moeten wij de motor verhinderen niets uit te voeren; het principe is dat zelfs als het niets uitvoert, er nog olie doorgevende en verbruikende brandstof in de hydraulische pomp zal zijn, zo betekent het dat de motor zou moeten worden afgezet wanneer de motor in gewone tijden kan worden afgezet, en de motor zou niet lange tijd moeten worden verlaten op. Verminder de motorsnelheid wanneer het werken; hoewel dit de hoeveelheid werk zal beïnvloeden, is het vrij lonend om het brandstofvolume door een hoop te verminderen. Toch is het uitgebreide wapen van het graafwerktuig hetzelfde als de auto, en het brandstofverbruik van snelle versnelling is absoluut het omhoog zwelt.

 

voorzijden van het graafwerktuig de lange bereik

 

Een ander ding moet de schommelingshoek van de voorzijden van het graafwerktuig lange bereik minimaliseren; tijdens verrichting, kan de verrichtingscyclus worden verkort door de schommelingshoek te verminderen, zodat de hoeveelheid werk per eenheidstijd wordt verhoogd, de brandstofverbruikefficiency is beter, en het brandstofverbruik is natuurlijk minder, het leren kan hoe te om brandstof te besparen niet alleen sparen onze kosten van de techniekverrichting, maar ook onnodig afval van middelen te vermijden en tot milieubescherming bij te dragen.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)