Bericht versturen

Wat de voorbereiding voor het gebruiken van het telescopische graafwerktuigwapen is

December 9, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Wat de voorbereiding voor het gebruiken van het telescopische graafwerktuigwapen is

Wij geloven dat wanneer het werken, hoopt iedereen dat hun werk worden voltooid goed en snel kan. Toch is dit niet alleen een demonstratie van zelf-capaciteit, maar ook direct verbonden met ons inkomen. Het goede werk zal de overeenkomstige compensatie verhogen. Dat is hetzelfde in de graafwerktuigindustrie. Alle graafwerktuigbestuurders willen bouwtaken kunnen snel voltooien. Ik denk dat vele graafwerktuigen met telescopisch graafwerktuigwapen tijdens bouw uitgerust zijn. Deze graafwerktuigmeesters die uitgerust met telescopisch graafwerktuigwapen drijven zijn belangrijker. Zo denken zij, omdat hun materiaal beter is dan gewoon materiaal, zij willen het werk voor tijd kunnen voltooien. Zo wat is de eerste vereiste om de telescopische boom in werking te stellen?

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat de voorbereiding voor het gebruiken van het telescopische graafwerktuigwapen is  0

 

Sla de boter. Vele mensen kunnen dit kennen, maar het is vaak deze kleine details die vele opvolgendekwesties bepalen. Buttering is enkel een populaire termijn in de industrie, en de officiële naam zou smeerolie moeten toevoegen. Zo waarom is dit een eerste vereiste voor het drijven? Omdat het graafwerktuig een machine is, en het telescopische graafwerktuigwapen ook een machine is. Zij worden gemaakt van staalstructuur. Tijdens verrichting, zal er wrijving tussen elkaar zijn, en de wrijving zal worden gedragen. Dit is ook de belangrijkste reden voor machinewaardevermindering. Het toevoegen van smeerolie kan v3o3or gebruik de graad van slijtage en verlies verminderen, en het is ook een verrichting om het telescopische graafwerktuigwapen te beschermen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Wat de voorbereiding voor het gebruiken van het telescopische graafwerktuigwapen is  1

 

Nadat het graafwerktuig met een telescopisch graafwerktuigwapen retroactief aan wordt gepast, zal de fabrikant de gebruiker eraan herinneren om aandacht aan het toevoegen van smeerolie tijdens gebruik te besteden, gewoonlijk om de 5-8 uren van verrichting. Wanneer de werkbelasting zwaar is, moet het telescopische graafwerktuigwapen elke dag worden gesmeerd. Slechts wanneer het telescopische graafwerktuigwapen normaal werkt de techniektaken beter worden voltooid, zodat kan is het ook een eerste vereiste voor het werk.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)