Bericht versturen

Veiligheidskennis niet dat in de graafwerktuig lange wapens moet worden vergeten

August 20, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Veiligheidskennis niet dat in de graafwerktuig lange wapens moet worden vergeten

Hoewel zal geen kwestie die de industrie, iedereen nodig heeft om aandacht aan veiligheid te besteden wanneer het werken, maar omdat sommige banen heeft een factor met lage risico's, mensen deze potentiële gevaren na verloop van tijd negeren. Daarom is het noodzakelijk deze veiligheidskennis constant om te benadrukken om de waakzaamheid van mensen te verbeteren. Zo vandaag Huitong-spreekt de Zware industrie hoofdzakelijk over de veiligheidskennis van bouwmachines. De graafwerktuig lange wapens, vergeten deze veiligheidskennis niet.

 

graafwerktuig lange wapens

 

In feite, zijn er vele potentiële gevaren tijdens het gebruiken van de graafwerktuig lange wapens om te werken, maar niet zijn allemaal naar voren gebogen om voor te komen. Daarom vandaag zal ik een gesprek met u rond de aspecten beginnen die naar voren meer gebogen zijn aan gevaren.

Houd niet het deurkader met uw handen wanneer de graafwerktuig lange wapens bergaf gaat. De reden om dit aspect te benadrukken is dat wanneer het graafwerktuig bergaf gaat of van de aanhangwagen krijgt, wegens de voorwaartse schuine stand van de fuselage, vele bestuurders doorgaans hun linkerhand op het voorwindscherm of deurkader, zullen duwen en dan het graafwerktuig met hun rechts. in werking zullen stellen. Maar op dit ogenblik, is de deur niet gesloten. De deur zal krachtig worden gesloten wegens de ernst van het graafwerktuig. Als de hand niet op tijd wordt geopend, zal het worden vastgeklemd.

 

graafwerktuig lange wapens

 

Hef niet de boomhoogte tijdens het drijven van de graafwerktuig lange wapens op. Vele beginnerbestuurders zullen denken dat dit het gezichtsveld een weinig breder zal maken, maar dit zal het zwaartepunt van het graafwerktuigapparaat hoger maken, en als de grond ongelijk is, zal het de auto om veroorzaken ten val te brengen.

Tijdens het in werking stellen van de graafwerktuig lange wapens, negeer de blinde vlek van de lijn van gezicht. In feite, hebben de grote machines zoals de graafwerktuig lange wapens blinde vlekken in de lijn van gezicht, zodat moeten wij bijzondere aandacht aan betalen of er mensen of harde gebouwen in de blinde vlekken tijdens de verrichting zijn.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)