Bericht versturen

Hoeveel soorten mechanisch vastgrijpen

December 4, 2020

Laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel soorten mechanisch vastgrijpen

Mechanisch grijpt is een soort gehechtheid vast dat algemeen in het vooreind van het graafwerktuig voor de behandeling en het laden van hout wordt gebruikt. Wij hebben kort de kenmerken van mechanisch vastgrijpen en andere informatie voor u geïntroduceerd. Dit keer dat wij over de drie soorten mechanisch zal spreken vastgrijpen voor graafwerktuigen, nemen een blik bij hun verschillen.

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel soorten mechanisch vastgrijpen  0

mechanische grappler: Aangedreven door de emmercilinder van het graafwerktuig, zonder extra hydraulische snelheid.

Niet-roteert hout grabber: de pijpen moeten worden toegevoegd om houten grabber tijdens installatie te controleren, en het vooreind van houten zal grabber niet wanneer in gebruik roteren.

Roterend hout grabber: Dit soort hout grabber is gemeenschappelijker, en twee reeksen van de hydraulische behoefte van klepblokken om voor controleverrichting tijdens installatie worden toegevoegd.

 

Het niet hydraulische roterende hout wordt grabber verbonden door de oliekring van de cilinder van de graafwerktuigemmer. Het te hoeven om extra hydraulische pijpleidingen en geen hydraulische kleppen toe te voegen. Het is snel te installeren en te gebruiken. Deze stijl van product is geschikt voor gebruik door vele graafwerktuigbestuurders. De selectiviteit is hoog en de prijs is vrij laag.

 

Mechanisch grijpt met omwenteling vast moet worden gecontroleerd door een reeks hydraulische klepblokken en pijpleidingen toe te voegen normaal te gebruiken, en dit product kan in veelvoudige hoeken volgens de speciale vereisten van de bouwverrichting worden aangepast, en het gebruik is meer ideaal, hoog en efficiënt.

 

laatste bedrijfsnieuws over Hoeveel soorten mechanisch vastgrijpen  1

 

De hydraulische die cilinders met hydraulische houten grabbers worden uitgerust zijn uitgerust met beschermingsapparaten.

 

Natuurlijk, wegens de ontwikkeling van graafwerktuig constant verbetert de gehechtheid, snel-haperingkoppelingen. Nu zijn vele graafwerktuigen uitgerust met een quick-change koppeling om verschillende graafwerktuiggehechtheid te vervangen en te laden en leeg te maken.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)