Bericht versturen

Zult u de voorzijde van het graafwerktuig lange bereik handhaven?

April 18, 2023

Laatste bedrijfsnieuws over Zult u de voorzijde van het graafwerktuig lange bereik handhaven?

In de werktuigbouwindustrie, is de voorzijde van het graafwerktuig lange bereik een belangrijke bouwmachine. Vereist sommige kleine fouten komen voor, wat ons om het regelmatige onderhoudswerk aangaande het uit te voeren graafwerktuig lange boom, zo waar wij zouden moeten beginnen? Kom en kom met ons te weten.

1.Daily inspectie van de voorzijde van het graafwerktuig lange bereik

Alvorens de voorzijde van het graafwerktuig lange bereik voor bouw te gebruiken, moeten wij strikt controleren of de schroeven van elk deel van de machine, het inschakelen en de smering van elk toestel, en de slijtage en de schade los zijn. Tijdens gebruik, is het noodzakelijker om de exploitatievoorwaarden van de motor te controleren. Als er om het even welke abnormaliteiten zijn, los hen op op tijd vermijden beïnvloedend het recentere gebruik.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zult u de voorzijde van het graafwerktuig lange bereik handhaven?  0

 

2.Cleaning voorzijde van het graafwerktuig de lange bereik

Aangezien de voorzijde van het graafwerktuig lange bereik op de bouwwerf meestal in werking wordt gesteld, is het onvermijdelijk dat het stof en de buitenlandse voorwerpen tijdens de bouwperiode zullen binnengaan. Dit vereist ons om de structuur van elk deel van het uitbreidingswapen van het graafwerktuig na de bouw schoon te maken om de ingang van buitenlandse voorwerpen te verhinderen. Zo zo om slijtage en scheur op de structuur van de machine niet te veroorzaken en het gebruik te beïnvloeden, en de levensduur van de machine te verlengen.

 

3.Excavator snakken boombouwwerkzaamheid

Wanneer het gebruiken van de voorzijde van het graafwerktuig lange bereik voor het verpletteren verrichtingen, zou de beitelstaaf altijd aan de oppervlakte van het verpletterde voorwerp loodrecht moeten worden gehouden. En maak de boorstaaf het verpletterde voorwerp drukken strak, en het werk van de breker tegenhouden onmiddellijk na het verpletteren om luchtstaking te verhinderen. Het ononderbroken doelloze effect zal schade aan de voorloper van de breker en het losmaken van de hoofdlichaamsbouten veroorzaken, en in strenge gevallen, kan de gastheer zelf worden beschadigd. Wanneer het verpletteren, gebruik niet de boorstaaf door het te schudden, anders kunnen de hoofdlichaamsbouten en de boorstaaf worden gebroken. Laat vallen snel niet de breker of raak het hard op de harde rotsen, die de graafwerktuig lange boom toe te schrijven aan bovenmatig effect zullen beschadigen.

 

laatste bedrijfsnieuws over Zult u de voorzijde van het graafwerktuig lange bereik handhaven?  1

 

4.Excavator snakken het gebruik van het boomsmeermiddel

Het smeren van elk deel van de voorzijde van het graafwerktuig lange bereik kan de slijtage van elke mechanische component redelijk verminderen. Wij moeten ook de relevante bouwspecificaties volgen wanneer het uitvoeren van smeringshandelingen. Verkies gekwalificeerde smeerolieproducten om het binnendringen van onzuiverheden te vermijden, en controle of het smeringssysteem van de machine van tijd tot tijd normaal is.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)