Bericht versturen

Uiteinden voor behoud van de boom van de graafwerktuigschulpzaag

June 28, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Uiteinden voor behoud van de boom van de graafwerktuigschulpzaag

De boom van de graafwerktuigschulpzaag is vertrouwd aan iedereen wie in de machinesindustrie werkt. De meesten van hen worden gebruikt voor rots-brekend het werk. De schulpzaag zoals de scherpe bek van een adelaar „pikt sonically“ de onvergelijkbaar harde rots. Hoewel het op het werk sonoor en krachtig is, weten wij het u hoe te om het te handhaven? Het is omdat vele mensen niet het weten om de boom van de graafwerktuigschulpzaag van vele consumenten te handhaven en te handhaven, die slechts een paar jaar kan worden gebruikt, zeer verminderend de levensduur, Huitong-zal de Zware industrie u zo vandaag onderwijzen.

 

de boom van de graafwerktuigschulpzaag

 

Omdat deze boom van de graafwerktuigschulpzaag van het rotswapen in het verleden volledig verschillend is, definieert het wat opnieuw een rotswapen is. Ik verwachtte niet dat het rotswapen zo sterk kan zijn in het breken van rotsen. Dit is een tijdvak-makend product en een uniek product in de markt. De werkomgeving van de boom is afschuwelijk, en de trillingskracht is vrij groot, zodat overwegen vele de boomfabrikanten van de graafwerktuigrots volledig het gemak van onderhoud en onderhoud, en verhogen direct de sterkte van het materiaal, omdat de vorige rotsboom productietechnologie het huidige gebruik kan niet meer ontmoeten. Als de vraag nodig is, kan de levensduur zeer worden verhoogd. Zelfs als u het niet handhaaft, zal er geen problemen zijn. De trilling met hoge weerstand is het dagelijkse werk van het rotswapen, zodat houdt rekening de het wapenfabrikant van de graafwerktuigrots met deze wanneer het ontwerpen van het. Wegens de factoren, hebben wij anti-vibration behandeling wanneer het schikken van de die pijpleidingen van het rotswapen goedgekeurd wordt ontworpen om ervoor te zorgen dat de schroefcomponenten niet van gepast aan het losmaken tijdens het trillingsproces met hoge weerstand en frequente zullen vallen, dat het werk beïnvloedt.

 

de boom van de graafwerktuigschulpzaag

 

De de boomfabrikanten van de graafwerktuigschulpzaag gebruiken ook slijtvaste koperkokers voor de grote dekking van de wapenzetel, de grote wapen middenkoker, voorarm de middenkoker en voorarm de voorkoker, die meer slijtvast en duurzamer zijn, en voegen meer Vermenselijkt ontwerp toe. Onze boter gebruikt nog gecentraliseerde smering. De hoge drukslangen zijn behandeld allen met de lenterollen die pijpleidingsschade te verhinderen door wrijving wordt veroorzaakt. Daarom voor vele consumenten die niet het weten hoe te handhaven niet bang ben.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)