Bericht versturen

Installatie en gebruiks de instructies voor graafwerktuiglogboek grijpen vast

January 10, 2022

Laatste bedrijfsnieuws over Installatie en gebruiks de instructies voor graafwerktuiglogboek grijpen vast

Het graafwerktuiglogboek grijpt hoofdzakelijk wordt gebruikt vast om graafwerktuigdelen zoals stenen, hout, schrootijzer en staal te laden leeg te maken en te vervoeren. De correcte installatie van materiaal kan het normale gebruik tijdens de recentere periode verzekeren. Het volgende is de installatie en de gebruiksinstructies van het graafwerktuiglogboek grijpen geïntroduceerd door de redacteur vast, hoop ik de volgende inhoud aan iedereen nuttig kan zijn.

 

het graafwerktuiglogboek grijpt vast

 

1. Gelieve te selecteren correct de houten greep en ijzergreep die uw automodel aanpassen en de baan ongepaste selectie moet vermijden die de macht beïnvloedt.

2. Alvorens het logboek te installeren grabber, te erkennen gelieve of de diverse schalen de schaal van uw graafwerktuig aanpassen, en dan kunt u het graafwerktuiglogboek verbinden vastgrijpt met het graafwerktuig.

3. Wanneer het installeren van de hydraulische pijpleiding van het graafwerktuiglogboek grijp, begin om het voordieeind van de voorarm van de pijproute te bevestigen door het logboek wordt gebruikt vast grabber. Na het verlaten van een marge voor beweging, bind het stevig met de voorarm en voorarm van het graafwerktuig. Dan verkies een redelijke richtlijn van de dubbele klep om aan het graafwerktuig te verbinden, en maak de houten grabber pijpleiding aan het, en de olie vast binnen en uit wordt geleid uit van de extra klep van het graafwerktuig om het vast te maken.

4. Wanneer het installeren van de proefkring van houten grabber, kies eerst een redelijke positie om de voetklep in de cabine te bevestigen; dan verbind de inham en afzetolie van de voetklep aan de proefolie. Er zijn twee oliehavens naast de voetklep, is het bovenleer de terugkeer de olieopname onder de olie is, en de controle van de signaalolie vereist drie pendelkleppen om de reserveklep samen te controleren.

 

het graafwerktuiglogboek grijpt vast

 

5. Nadat houten grabber wordt geïnstalleerd, te controleren gelieve de verbindingen van de pijpleidingen. Als er geen losse of defecte verbinding is, kunt u de test beginnen.

6. Na de aanvang van de auto, luister aan of de motor abnormaal is. Als er zwarte rook of holding de auto zijn, te controleren gelieve of de oliekring verkeerd wordt verbonden.

7. Wanneer het graafwerktuiglogboek is in gebruik vastgrijpt, zou de het omkeren assemblage moeten met smeervet aan het begin van gebruik worden gevuld, en dan eens elke verschuiving worden opnieuw gevuld om de levensduur van de het omkeren assemblage uit te breiden. Het product is strikt belemmerd van overbelastend en sterk effect.

 

Bovengenoemd is de instructies op de installatie van houten grabber. Dank u voor lezing. Als u gebeurt om een behoefte aan het graafwerktuiglogboek te hebben vastgrijpen, gelieve ons te contacteren.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)