Bericht versturen

Kan de stapel drijfboom de dorpsbewoners een put graven helpen

March 29, 2021

Laatste bedrijfsnieuws over Kan de stapel drijfboom de dorpsbewoners een put graven helpen

In grote steden zijn er high-rise gebouwen, zijn er overal begraven pijpleidingen, en er zijn de bedrijven van de waterkrachtreparatie, zodat is er geen behoefte om zich over water en stroomuitvallen ongerust te maken, maar dit is niet het geval op plattelandsgebieden. Vergeleken met grote steden, is de infrastructuur nog vrij goed. Het is achterwaarts, maar er zijn nog leidingwaterpijpen, maar de putten zijn de belangrijkste bron van water op plattelandsgebieden! Vooral voor landbouwgrondirrigatie, in de moderne era van ontwikkeling, wordt de grote kerel zoals de stapel drijfboom gebruikt om waterputten te graven. Zie wat gebeurt.

 

stapel drijfboom

 

In het verleden, gebruikte elk huishouden een waterput. Toch water was komen uit goed warm en koel in de winter in de zomer. Het was een natuurlijke ijskast, maar tegenwoordig, zijn de watermiddelen in vele plaatsen verontreinigd, en het water dat ondergronds doordringt kan slechts voor irrigatie van landbouwgrond worden gebruikt. Tegenwoordig, wordt het bronwater gebruikt voor irrigatie van vele landbouwgrond. De stapel drijfboom wordt gebruikt om de put te graven. Ik verwachtte het niet! Hoe te om eenvoudig met het opstapelende wapen van het graafwerktuig goed te graven? Is deze onze luiheid? Worden wij gedegradeerd? Behoefte aan overkill? In feite, is het niet. Wij leven in de leeftijd van machines. Wij moeten leren om alles, zelfs grote machines te gebruiken. Dit is vooruitgang.

 

stapel drijfboom

 

Omdat een deel van het water onder goed vervuild is, moeten wij dieper graven. Over het algemeen, vergt het ongeveer 10 meters om met de hand uit te storten, maar dit keer dat wij hebben moeten om meer dan 20 meters van water voor landbouwbedrijfirrigatie graven. Op deze wijze, wordt de gele grond onderaan gebruikt als isolatielaag, en de bovenlaag is samengesteld uit zand en gewone grond. Daarom dieper het graven, moeten de meer waterstromen en de reinigingsmachine, en bij zulk een diepe hoogte, mensen ladders gebruiken want de kunstmatige Uitgraving absoluut niet realistisch is, en de hoeveelheid watertoevloed is zo hoog. Natuurlijk, is het veiliger en efficiënter om de te graven stapel drijfboom te gebruiken. Op dat ogenblik, slechts is een pomp nodig, en de irrigatie van landbouwgrond zal niet meer zwaar zijn.

 

stapel drijfboom

 

De technologie gaat vooruit, en het leven van mensen is betere en eenvoudigere toe te schrijven aan technologie geworden. Het zelfde is waar in onze graafwerktuigindustrie. More and more producten, zoals stapel drijfboom, zullen alle aspecten van het leven van mensen ingaan.

Neem contact op met ons
Contactpersoon : Mr. Tang
Tel. : 86-18922117251
Resterend aantal tekens(20/3000)